Πολιτική Παραπόνων

Διαδικασία Διαχείρισης Παραπόνων/Εισηγήσεων

Προτεραιότητα μας είναι η εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας.

Η γνώμη σας είναι εξαιρετικής σημασίας για εμάς και γι’ αυτό πάγια πρακτική και επιθυμία μας είναι να λαμβάνουμε την οποιαδήποτε εποικοδομητική κριτική για τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας.

Η ομάδα διαχείρισης παραπόνων του ξενοδοχείου μας είναι στη διάθεση σας για να απαντήσει ή να επιλύσει γρήγορα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε θέμα μπορεί να προκύψει και να σας παρέχει όλη την απαραίτητη ενημέρωση.

Στόχος μας είναι να επιλύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οποιοδήποτε παράπονο έχουν οι επισκέπτες μας. Για την αποτελεσματική διαχείριση των τυχόν παραπόνων ή εισηγήσεων ακολουθείται η Διαδικασία Διαχείρισης Παραπόνων, όπως αναγράφεται πιο κάτω.

Υποβολή Παράπονων/Εισηγήσεων

Για την καλύτερη και αποδοτικότερη διαχείριση του παραπόνου ή εισήγησης σας, παρακαλούμε όπως μας παρέχετε λεπτομερές περιγραφή του θέματος, συμπεριλαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η άμεση ενημέρωση μας σχετικά με οποιαδήποτε παράπονο αντιμετωπίσετε με τις υπηρεσίες μας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Οι πληροφορίες που θα πρέπει να περιλαμβάνονται είναι: το όνομα σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ο αριθμός του τηλεφώνου σας, το θέμα του παραπόνου και μια σύντομη αλλά περιεκτική περιγραφή του ζητήματος που αντιμετωπίζετε.

Εάν η καταχώρηση γίνεται μέσω της ιστοσελίδας μας θα πρέπει να επιλέξετε και την κατηγορία του ζητήματος (παράπονο ή εισήγηση/σχόλιο).

Τρόποι Υποβολής Παραπόνων

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μας αναφέρετε κάποιο θέμα ή να προχωρήσετε με κάποιο παράπονο είναι:

  • Εγγράφως:
  • Με αποστολή επιστολής η οποία να απευθύνεται στο Τμήμα Διαχείρισης Παραπόνων στη διεύθυνση:

Kefalonia Bay Palace
Αγία Ευφημία, 28081
Κεφαλονιά

  • Με αποστολή τηλεομοιότυπου το οποίο να απευθύνεται στο Τμήμα Διαχείρισης Παραπόνων στον αριθμό 26740 23862
  • Μήνυμα μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας: με απευθείας καταχώρηση παραπόνου στην ειδική φόρμα υποβολής στο σύνδεσμο https://kefaloniabaypalace.gr/el/contact.html
  • Έντυπο Παραπόνων: συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο παραπόνων που υπάρχει στο ξενοδοχείο μας.

Τρόποι Υποβολής Εισηγήσεων

Για αποστολή των εισηγήσεων σας παρακαλώ όπως χρησιμοποιήσετε έναν από τους ποιο πάνω τρόπους ή Τηλεφωνικά:

Στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης μας 26740 23860-1

Επιβεβαίωση Παραλαβής

Με την παραλαβή παραπόνου ή εισήγησης μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας μας, θα λάβετε αυτόματη απάντηση επιβεβαίωσης παραλαβής της επικοινωνίας σας.

Σε περίπτωση έγγραφου ή έντυπου παραπόνου, θα λάβετε τηλεφωνική απάντηση επιβεβαίωσης με την παραλαβή του αιτήματος σας από την ομάδα διαχείρισης παραπόνων.

 

Διαδικασία Ανταπόκρισης

Μετά από την παραλαβή του παραπόνου/εισήγησης σας ενδεχομένως να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες. Εάν το ζήτημα δεν απαιτεί περισσότερες πληροφορίες, θα λάβετε απευθείας απάντηση μας.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε πάντοτε συγκεκριμένη ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα που αντιμετωπίζετε. Επιθυμία μας είναι να προχωράμε σε άμεση επίλυση του οποιουδήποτε ζητήματος με τρόπο που να σας ικανοποιεί πλήρως, τηρουμένων βεβαίως πάντα των κανονισμών και διαδικασιών του ξενοδοχείου μας.

Προσπάθεια μας θα είναι να επιλύσουμε το ζήτημα πριν ή κατά την πρώτη επικοινωνία μαζί σας. Σε περίπτωση που το ζήτημα απαιτεί περαιτέρω ενέργειες ή εάν το ζήτημα δε μπορεί να επιλυθεί κατά τη διάρκεια της πρώτης επικοινωνίας, θα σας κρατήσουμε ενήμερους μέχρι και την επίλυση.

Γενικά η επίλυση και η ενημέρωση θα γίνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών. Κάποια ζητήματα εκ φύσεως, ειδικά εάν επηρεάζονται από παράγοντες ή καθυστερήσεις που είναι εκτός του ελέγχου μας, ενδεχομένως να χρειάζονται περισσότερο χρόνο από άλλα για να επιλυθούν. Σε αυτές τις εξαιρέσεις και εφόσον δεν είμαστε σε θέση να επιλύσουμε το θέμα εντός 15 εργάσιμων ημερών, θα σας ενημερώσουμε και πάλι ανάλογα.

Our Suites & Villas

Our hotel offers luxurious rooms and suites with a particular aesthetic, unique interior and impressive handcrafted furniture.

Kefalonia Island

This lush green island with breathtaking beaches and crystal clear waters of greenish-blue colours will leave you speechless.

Photo Gallery

Explore our wide range of onsite amenities and preview the comforts that await in Kefalonia Bay Palace.